Tappava huumecocktail surmasi 31-vuotiaan suosikkinäyttelijän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Glee-nuorisosarjan näyttelijätähti Cory Monteith löydettiin viime viikon lauantaina kuolleena hotellihuoneestaan. Tähden poismenoa epäiltiin alusta saakka yliannostukseksi, koska hänellä oli ollut pahoja ongelmia päihdeiden kanssa ja mies oli parhaillaankin vieroituksessa. Joka ei lopulta auttanut.

Nyt kanadalaiset viranomaiset ovat vahvistaneet, että näyttelijä menehtyi heroiinin ja alkoholin tappavaan yhdistelmään. Tapaukseen ei uskota liittyvän rikosta.

31-vuotiaana menehtynyt Monteith eli päihdeongelmiensa kanssa kaksoiselämää. Komistuksen Glee-vastanäyttelijät pitivät huolta, että tämä pysyi raittiina Los Angelesissa, mutta toista meno oli Monteithin vieraillessa kotimaassaan Kanadassa. Näyttelijän kerrotaan sortuneen alkoholiin ja huumeisiin aina käydessään kotipuolessaan.

Cory Monteithin tiedettiin kärsineen päihdeongelmista koko aikuisikänsä, ja hän päätyi viimeksi huhtikuussa jälleen vieroitushoitoon. Näyttelijä oli ollut ystäviensä kanssa juhlimassa myös kuolinyötään edeltäneenä iltana.