Jättirinnat kuin tarjottimella – tässäkö kesän törkein bilemekko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Corey Feldman on viime aikoina näyttäytynyt usein julkkisjuhlissa toinen toistaan näyttävämpien naiskaunottarien kanssa. Nyt mies on pönkittänyt egoaan varsinaisella täysosumalla – ainakin jos sitä mitataan juhlissa nousseiden kulmakarvojen määrällä.

Feldman poseerasi nimittäin The Playboy Mansionissa järjestetyn 8th Annual Bear Trap Entertainment All-Star Celebrity Kickoff Party -tapahtuman punaisella matolla yhdessä Jacque Delgadon kanssa. Näyttävä amatsoni oli valinnut ylleen asun, joka varmasti huomattiin.

23-vuotias Los Angelesissa asuva Jacque Delgado on malli, jonka muodot ovat ainakin toistaiseksi DD-kokoiset. New Yorkissa syntynyt neitokainen ryhtyi lapsimalliksi ollessaan kahdeksanvuotias. Läpimurtoa mallialalla hän ei ole ainakaan tähän mennessä tehnyt.