Kelly Osbourne kihloihin julkkiskokin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osbournen rokkiperheessä on koettu viime vuosina jos jonkinmoista kohua. Isä Ozzy Osbournen päihdepaljastuksien jälkeen on jälleen positiivisten uutisten vuoro, kun Kelly Osbourne julkisti kihlauksensa.

28-vuotias TV-juontaja kertoi kokeneensa romanttisen kosinnan parin viimeisimmällä Karibian lomalla Anguillassa. Kelly paljasti pitkäaikaisen poikaystävänsä Matthew Mosshartin polvistuneen hänen eteensä. Tähden timanttinen kihlasormus on erityinen, koska se suunniteltiin näyttämään Black Sabbath -rokkari-isä Ozzyn korvakorulta.

– En ole koskaan tuntenut olevani läheisempi toisen ihmisen kanssa. Ihmiset väittävät meitä läheisriippuvaisiksi, mutta haluamme vain olla yhdessä kaiken aikaa, kertoi Kelly Hello!-lehdelle.

Pari tapasi toisensa vuonna 2011 supermalli Kate Mossiin ja rokkari Jamie Hincen häissä. Julkkiskokki Matthew kertoi Hello!-lehdelle tienneensä jo alussa Kellyn olevan hänelle ”se oikea”. Osbourne ylistää Mosshartin uhrausta, sillä mies muutti hänen takiaan New Yorkista Los Angelesiin ja jätti tutut ympyränsä uuden rakkauden takia.