PayPal mokasi: Miehen tilille ilmaantui 92 233 720 368 547 800 dollaria

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkossa tapahtuvan maksuliikenteen yleistyessä koko ajan esimerkiksi PayPalin kaltaiset maksupalvelut kasvattavat suosiotaan. Nyt PayPal on noussut otsikoihin massiivisen virheen myötä. Maksupalvelu nimittäin siirsi erään amerikkalaismiehen tilille huomattavan summan rahaa.

56-vuotiaan Chris Reynoldsin tilille oli tipahtanut hämmästyttävät 92.233.720.368.547.800 dollaria. Delawaressa asuva Reynolds koki elämänsä yllätyksen nähtyään summan kuukautisessa tiliotteessaan, New York Daily News uutisoi. 0,92 triljoonalla rikastunut mies ymmärsi heti, ettei rahat kuuluneet hänelle.

Amerikkalaismies meni tarkastamaan tilinsä saldon PayPal-palvelusta. Siellä rahoja ei kuitenkaan enää näkynyt. Reynolds kertoo Philly.com-sivustolle, että hän olisi käyttänyt rahat yhteiseen hyvään. PayPal ei ole kommentoinut tapahtunutta vedoten asiakkaidensa yksityisyyteen.

– Olen hyvin vastuuntuntoinen kaveri. Olisin ensin maksanut pois valtionvelkaa, Chris Reynolds selittää sivustolle.