Jessica Alba hiestä märkänä – ja ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nousi kuuluisuuteen männävuosien Flipper-nuortensarjasta. Neitokainen on sittemmin noussut Hollywoodin A-kastiin ja esiintynyt monissa menestyselokuvissa. 32-vuotias tähti pitää myös hyvää huolta omasta kehostaan liikunnan keinoin.

Jessica yrittää tällä hetkellä seitsemän päivän kuntoiluhaastetta, ja julkaisi Instagram-blogissaan itsestään hikisiä treeniotoksia. Meikitön ja luonnonkaunis tähti valitti kuvien yhteydessä, että hän luuli olonsa tuntuvan paremmalta kuntoilun jälkeen – sen sijaan neito olikin väsynyt.

Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.

Uusimmat