Nyt sattui! Känniääliö paljasti takapuolensa ja sitten kolahti… Videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet varsinkin keskimääräistä suuremman näyttämishalun omaavat ihmiset haluavat usein esittää juovuspäissään monenlaisia tempauksia. Usein känniääliöiden temput päättyvät kuitenkin huonosti. Nyt näin on tapahtunut 26-vuotiaalle Sean-nimiselle nuorelle miehelle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies sai nimittäin juovuspäissään päähänsä kiivetä bussipysäkin katoksen päälle. Sinne noustuaan hän veti housut alas ja paljasti takapuolensa. Varsinaisen kuningasidean mies sai kuitenkin vasta ryhtyessään hyppimään katoksen päällä tasajalkaa.

Pian katto antoikin periksi ja idiootti putosi katon läpi maahan saakka. Myös poliisi näki videon ja on sen perusteella saanut miehen kiinni. Hän sai 330 euron sakot, 110 euron kululaskun sekä 750 euron korjauslaskun, Mirror-lehti kertoo.