Räppärin nuoruuskuva löytyi arkistosta – miestä ei ole tunnistaa samaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinoräppäri Pitbull on viime vuosina keikkunut tiuhaan hittilistojen kärkipaikoilla. Artisti on vieraillut esimerkiksi Usherin, Enrique Iglesiaksen ja Jennifer Lopezin kappaleilla. Pitbull julkaisi taannoin Global Warming -albuminsa.

Nyt 31-vuotias Pitbull, oikealta nimeltään Armando Cristian Perez, nähdään hänen kouluaikojensa kuvassa. Miehen koulutoveri löysi koulunsa vanhan vuosikirjan ja tulevan supertähden kuva päätyi nopeasti julkisuuteen. Valokuva on otettu miamilaisen koulun luokalla 11.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Taannoin Pitbull paljasti joutuneensa teini-ikäisenä kodittomaksi. Hittiräppärin mukaan hänen äitinsä heitti poikansa pihalle, koska Pitbull liikkui huonossa porukassa ja käytti huumeita perheen kotona. Miamissa varttuneen miehen mukaan hän ei ole vihainen äidilleen.

Pitbull joutui viime keväänä erikoisen pilan kohteeksi, kun räppärin ”antifani” David Thorpen lanseeraaman kampanjan tuloksena tämä passitettiin keikalle 6.130 asukkaan Kodiakin kylään Alaskaan. Räppäri iski kuitenkin kovalla kovaa vastaan, sillä hän kutsui pilailun aloittaneen David Thorpen mukaansa Alaskaan.