Nolo valvontakameravideo julkaistiin – poliisi virtsasi talon seinään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kännykkäkameroiden ja valvontakameroiden yleistyminen on saanut aikaan sen, että yhä useammin myös poliisien ylilyönnit ja jopa laittomuudet tallentuvat. Viime viikkojen tapahtumien valossa poliisin toimintaa kannattaa varmuuden vuoksi kuvata myös Suomessa. Nyt verkossa leviää kuitenkin video amerikkalaispoliisin törttöilystä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viranomaiset antavat usein sakkoja ihmisille, jotka virtsaavat ulkosalla. Nyt eräs seattlelainen poliisi on syyllistynyt samaan laittomuuteen ja jäänyt teostaan kiinni valvontakameran kuvattua tilanteen. YouTubessa julkaistulla videolla nähdään miten poliisi peruuttaa partioauton syrjäiseen nurkkaan, jonne poliisi suuntaa ”laskemaan vetensä”. Sattumalta aivan miehen yläpuolella oli kuitenkin valvontakamera, joka kuvasi kaiken.

Lehden mukaan poliisin virtsaamisesta on aloitettu tutkinta. Paikallinen poliisipäällikkö on heti tuoreeltaan pahoitellut tapausta ja myöntänyt poliisin toimineen ilmeisen laittomasti.