Mikä neiti! Robbie Williams valmistautuu keikkaansa 5 tuntia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hittibändi Take Thatin hajoamisen jälkeen vuonna 1996 menestyksekkään soolouran aloittanut Robbie Williams on nykyään rauhoittunut, perheellinen mies. Uutta materiaalia parhaillaan työstävän laulajan uutisoitiin taannoin suunnittelevan myös duettoa Adelen kanssa.

Tällä hetkellä Take the Crown -kiertueellaan oleva laulaja on nyt paljastanut keikkoihin valmistautumisen olevan hänelle pitkäkestoinen prosessi. Williams kertoo Female First -sivustolle, kuinka hänellä kestää viisi tuntia keikkaan valmistautumiseen. Fyysiseen ja henkiseen valmistautumiseen lukeutuu muun muassa hieronta, suihku, meikkaus ja parran ajaminen.

– Sen jälkeen hiukseni laitetaan, sitten venyttely, tämä on viisi tuntia kestävä juttu, Robbie Williams ynnää sivustolle.

Mies tunnustaa, ettei ole ”luonnostaan kaunis”. Tämän takia laulajalle laitetaan meikkiä esiintymisiä varten. Ensimmäisellä kiertueellaan seitsemään vuoteen oleva 39-vuotias muusikko aloitti Take the Crown -kiertueensa viime kuun alussa.

Robbie Williams ja hänen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.