Twilight-tähdet sikanaamoina – fanit tuskin pitävät näistä kuvista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyrielokuvasarja nauttii suurta suosiota faniensa keskuudessa ympäri maailmaa. Robert Pattinson, Kristen Stewart ja Taylor Lautner ovat muiden tähtien ohella nousseet Hollywoodin A-luokan julkkiksiksi.

Nyt kyseiset nuoret tähdet ovat päässeet vähemmän imartelevan taiteen kohteiksi. Twilightin tähtikaarti on nimittäin saanut uudet kasvot yhdysvaltalaisen taiteilija Casey Weldonin käsissä. Näyttelijät näyttävät maalauksissa sioilta.

Heillä on kuvissa porsaan kärsä ja kasvonpiirteet on muokattu muistuttamaan kyseistä eläintä. Weldon on teoksillaan halunnut kunnioittaa kuuluisan Twilight Zone -klassikkosarjan The Eye of the Beholder -jaksoa, joissa roolihahmoilla nähdään vastaavia kärsiä.