Todellinen Lady! Seurapiirikaunotar nautiskeli bikineissä uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa aristokraatit ovat vielä arvostettuja kansalaisia, vaikka monissa muissa maissa moiset luokkaerot ovat kadonneet viimeistään vuosikymmeniä sitten. Eräs Britannian seurapiireissä hyvin viihtyvä artistokraattinen kaunotar on Lady Victoria Hervey.

Harvakseltaan julkisuudessa paistatteleva Victoria Hervey on parhaillaan viettämässä lomaa Ischiassa yhdessä lastensa kanssa. Eilen heidät kuvattiin hotelli Regina Isabellan rannalla, jossa perheenäiti otti luonnollisesti aurinkoa bikineissä.

36-vuotias Victoria Hervey on englantilainen aristokraatti ja seurapiirijulkkis, joka asustaa nykyisin Los Angelesissa. Victorian äiti oli eläessään Bristolin 6. markiisi. Britanniassa Hervey oli vauhdikas seurapiirikaunotar, mutta Yhdysvaltoihin muuton jälkeen meno hieman rauhoittui. Viime aikoina hänet on tosin nähty aikaisempaa useammin julkkisjuhlissa myös Hollywoodissa.