Ajo-opettaja myöhässä – autokoululainen soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aina silloin tällöin hätäkeskukset ympäri maailmaa julkaisevat uskomattomampia vastaanottamiaan puheluita. Otsikoihin on muun muassa noussut mies, joka soitti hätänumeroon, koska hänen prostituoitunsa oli liian ruma.

Nyt Isossa-Britanniassa eräs autokoulua käyvä mieshenkilö on hämmästyttänyt hätäkeskustyöntekijää hämmentävällä puhelullaan. Länsi-Midlandissä ollut mies soitti hätänumeroon, koska hänen ajo-opettajansa oli ollut myöhässä oppitunnilta, Metro uutisoi. Mieshenkilö oli mitä ilmeisemmin ajautunut tämän johdosta sanaharkkaan naispuolisen opettajansa kanssa.

Loppujen lopuksi opettaja oli vaatinut oppilasta poistumaan autostaan. Tilanteen hätätapauksena nähnyt autokoululainen tivasi hätäkeskukselle, että mihin hän voi valittaa naisen käytöksestä. Langan toisessa päässä ollut virkailija huomautti brittimiehelle napakasti, että myöhässä oleva ajo-opettaja ei ole hätätilanne, eikä hänen pitäisi tällä tavoin hukata poliisin aikaa.

– Hänen mukaansa minulla on huono asenne… Voisitteko tulla paikalle. Minun pitää päästä valittamaan jollekin. Kenelle minun pitäisi valittaa? autokoululainen kyselee ärsyyntyneeltä hätäkeskustyöntekijältä.