Irina Shayk vähäpukeisena miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäläissyntyinen Irina Shayk on totuttu näkemään punaisella matolla paljastavissa, mutta tyylikkäissä asukokonaisuuksissa. Malli nähtiin taannoin Cannesin festivaaleilla rohkeassa asussa, joka oli osittain läpinäkyvä.

Nyt 27-vuotias Irina nähdään Venäjän GQ-lehden kansikuvassa rohkeassa asustuksessa. Neitokainen poseeraa viettelevästi mustissa rintaliiveissä ja mikroshortseissa. Mallitähden vartalolla kuultaa kaunis rusketus.

irinashayk19072013

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 asti. Neito tullaan näkemään elokuvadebyytissään, kun hän näyttelee Herculeksen vaimoa elokuvassa Hercules: The Thracian Wars. Kyseinen pätkä saapuu elokuvateattereihin ensi vuonna.