Rokkari kuolasi bikinikaunotarta uima-altaalla – paparazzi kuvasi tilanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittibändi Oasis oli ennen hajoamistaan yksi 1990-luvun menestyneimmistä rock-yhtyeistä. Hittiyhtyeen entinen laulaja Liam Gallagher muistetaan päihdesekoiluistaan ja lukuisista villeistä tempauksista. Viime päivinä hän on ollut otsikoissa useiden suhdekohujen merkeissä.

Parhaillaan Liam Gallagher on kuitenkin lomalla, jossa hänet kuvattiin eilen. Rokkari nautiskeli olostaan uima-altaalla, jossa oli myös näyttävä tummaverikko stringibikineissä. Liamin ilme oli näkemisen arvoinen, kun kaunotar pulahti veteen.

Amerikkalaisnainen vaatii parhaillaan Liam Gallagheria osallistumaan lapsensa elatuskustannuksiin, sillä naisen mukaan Liam on lapsen isä. Muusikkomiehellä on jo ennestään kolme lasta. Miehen Beady Eye -yhtye julkaisi äskettäin uuden BE-albuminsa. Liam Gallagher perusti Beady Eye -yhtyeen Oasiksen hajottua muiden bändin jäsenten kanssa. Rokkari keskittyy nykyään lähinnä perhe-elämään ja keikkailuun, vaikka onnistuukin silloin tällöin kohauttamaan räväkillä lausunnoillaan.