Paula Patton seksikkäämpänä kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Paula Patton nähtiin viime vuonna valkokankailla yhdessä Tom Cruisen ja Samuli Edelmannin kanssa Mission Impossible -elokuvassa. Suosikkielokuva on tehnyt Paulasta kertaheitolla halutun julkkistähden.

Suosiosta huolimatta Patton vetäytyi julkisuudesta pian elokuvan ensi-illan jälkeen, mutta nyt hän on tehnyt näyttävän paluun. Paula Patton asteli nimittäin WSPY Awards 2013 -palkintogaalan punaiselle matolle Los Angelesin Nokia-teatterissa.

37-vuotias amerikkalainen Paula Patton on näyttelijä, joka teki läpimurtonsa Mission Impossible -elokuvassa vuonna 2011. Sitä ennen hän oli tähdittänyt monia muitakin elokuvia, joista tunnetuin lienee Precious. Patton on työskennellyt myös laulajana, ja hän olikin mukana laulamassa taustoja esimerkiksi Usherin miljoonia myyneellä Confessions-hittialbumilla. Neitokainen on naimisissa musiikkituottaja Robin Thicken kanssa ja parilla on yksi lapsi.