Poliisi julkaisi huippumalli-finalistin karun pidätyskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tähdet tuntuvat joutuvan merkittävästi useammin tekemisiin viranomaisten kanssa kuin normaalit kansalaiset. Nyt Yhdysvalloissa on julkaistu valokuva Huippumalli haussa -ohjelman taannoisesta finalistista Renee Alwaysta, joka pidätettiin Kaliforniassa.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Poliisi julkaisi verkossa pidätyskuvan, jossa 27-vuotias Renee Alway nähdään pahasti ruhjeilla ja naarmuilla. Hänet pidätettiin poliisin kuuden tunnin aseellisen piirityksen jälkeen Palm Springsissä.

Alway tuli amerikkalaisille tunnetuksi vuoden 2007 Huippumalli haussa -ohjelman finalistina. Nyt häntä odottavat syytteet murrosta, petoksesta ja ehdonalaisrikkomuksesta. Kyseessä oli hänen neljäs pidätyksensä tänä vuonna.