Rihannan mummotyyli ihmetyttää – onko tässä uusi hiustrendi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Rihanna nähtiin vastikään Fall-merkin Rogue-hajuveden mainoskuvassa. Poppari riisui itsensä otokseen yläosattomiin ja esiintyi pelkissä alushousuissa hajuvesipullon vieressä.

Nyt 25-vuotias tähti on julkaissut Instagram-blogissaan kuvia, joissa hänellä nähdään nuoresta iästään huolimatta harmaat hiukset. Rihanna nimeää uuden tyylivärin Brrr-nimellä, ja kehuu harmaata uudeksi mustaksi. Aika näyttää, seuraako fanien lauma innosta hehkuen tätä hiustrendiä.

Trendsetterinä Rihanna on tehnyt monia erilaisia vaate- ja hiustyylejä suosituiksi. Taannoin neidon lyhyet hiusmallit näkyivät katukuvassa, ja viimeisin kiinnostava tyyli oli toiselta puolelta ajeltu kampaus, jossa osa hiuksista roikkui pitkänä harteilla. Rihanna teki niin ikään esimerkillään todella ylikasvaneesta juurikasvusta muodikasta.