Summer Sound Festival lähes loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

26. – 28. heinäkuuta Helsingissä järjestettävän Summer Sound Festivalin perjantain ja lauantain päiväliput on myyty loppuun. Sunnuntain päivälippuja ja kolmen päivän lippuja on vielä rajoitetusti jäljellä. Pohjois-Euroopan suurin dance-festivaali myytiin viime kesänä loppuun.

Tapahtumassa nähdään Suomen suosituimpien elektronisen musiikin kiintotähtien lisäksi kansainvälisiä kärkinimiä ja kiinnostavimpia tulokkaita. Odotetuimpiin nimiin lukeutuvat supersuositusta Swedish House Mafiasta tutut Axwell ja Steve Angello, Knife Party, Hollannin kuumimmat nimet Hardwell ja ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva Nicky Romero.

Yleisön pyynnöstä Suomeen palaava DJ Tiesto sekä comeback-keikalle saapuva pääesiintyjä Faithless ovat myös alan todellisia supertähtiä. Kotimaisesta kattauksesta elektronisen musiikin ystäviä on kiinnostanut erityisesti DJ Orkidean Ibiza-henkiset Chill Out -tunnelmat.