Farrah Abraham juoksi silikonit hölskyen – paparazzi iski heti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavalta tuttu teiniäiti Farrah Abraham kasvatti äskettäin rintamustaan C-kokoisesta D-kokoiseksi. Neitokainen kuvattiin vastikään Floridassa rannalla, jossa hänen uudet silikoninsa pääsivät pääosaan bikineissä.

Farrah on Floridassa alkoholikurssilla, koska jäi aiemmin kiinni rattijuopumuksesta. Neitokainen ehti vapaapäivänään rannalla oleskelun lisäksi pitää myös huolta kunnostaan. Julkkis ikuistettiin muotoineen lenkillä kadulla pienessä mustassa topissa ja shortseissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Alkoholikurssin läpäisemisen lisäksi neitokainen joutuu olemaan kuusi kuukautta ehdonalaisessa. Abrahamin kerrotaan käyttäytyneen kurssilla erinomaisesti, eli kaunotar on mitä ilmeisimminkin ottanut saamansa tuomion vakavasti.