Miss Peppu 2013 -finalistit esittäytyvät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa järjestettiin viime vuonna jo toista kertaa maanlaajuinen Miss Peppu -missikilpailu, jossa haettiin kisan nimen mukaisesti parasta latinopeppua. Kilpailun voitti 25-vuotias Carine Felizardo, joka hakee parhaillaan itselleen seuraajaa.

Nyt Miss Peppu Brasilia 2013 -kilpailun finalistit on julkistettu kuvineen päivineen. Yhteensä finalisteja on peräti 27 eri puolilta maata. Voittaja saa palkinnoksi noin 20.000 euroa ja mallisopimuksen.

Jokaisessa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Toiseksi peppukisassa sijoittui Sao Pauloa edustava 21-vuotias Camila Vernaglia, joka sittemmin nousi otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa kolmanneksi missikisassa sijoittuneen Andressa Urachin kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa.