Tällaista on venäläisen miljardöörin elämä: ”Korruptio kukoistaa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet ovat varmasti miettineet päiväunelmissaan millaista olisi ökyrikkaan liikemiehen elämä. Nyt yhdysvaltalaisen Vice-sivuston toimittaja Ryan Duffy pääsi tutkimaan asiaa lähietäisyydeltä viettämällä päivän venäläisen miljardöörin kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies ”hengailee” verkkovideolla nimittäin Sergey Veremeenkon kanssa, jonka kuvaillaan omistavan lähes koko Pohjois-Venäjän. Kyseisellä rahamiehellä uskotaan olevan yhteyksiä niin maan mafiaan kuin Venäjän presidentti Vladimir Putiniin.

Duffy pääsee myös metsästämään miljardöörin mailla. Miehisten harrasteiden jälkeen parivaljakko rentoutuu muun muassa venäläisessä saunassa. Toimittaja tapaa myös 26-vuotiaan Sofia-vaimon ja miehen, joka kommentoi päivällispöydässä kaviaariannoksia maistellessa Venäjän huonoa mainetta.

– Se on monimutkaista. Kuten Putin sanoi, korruptio on luonteessamme. Sitä on kaikkialla, mutta korruptio kukoistaa täällä, kertoo miljardööri videolla.