Solarium-äiti rannalla – tältä hän näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen rusketushulluna perheenäitinä tunnettu Patricia Krentcil on saavuttanut lyhyessä ajassa kohunaisen maineen. Hän on julkaissut röyhkeän musiikkivideon ja muun muassa poseerannut TMZ-sivuston kuvissa yläosattomissa.

Nyt 45-vuotias Patricia Krentcil on kuvattu nauttimassa vesileikeistä uimarannalla, ja paparazzikuvista nähdään samalla neitokaisen nykyinen rusketuksen aste.

Perheenäiti päätyi taannoin hoitoon, kun hänet löydettiin humalassa Minneapolisista St. Paulin lentokentältä. Hänet määrättiin alun perin 30 tunniksi vieroitushoitoon, mutta Patricia päätti tarvitsevansa enemmän tukea selvitäkseen arjestaan. Hän valitsi Lukens Instituutin hoitolan, koska sitä oli käyttänyt aiemmin menestyksekkäästi ystävä Michael Lohan, joka tunnetaan myös Lindsay Lohanin isänä. Nainen viettää vieroitushoidossa tietojen mukaan ainakin 30 päivää.