Rihanna nukkui yönsä linja-autossa – hotellinsa edustalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rihanna nähtiin taannoin Fall-merkin Rogue-hajuveden mainoskuvassa. Poppari riisui itsensä otokseen yläosattomiin ja esiintyi pelkissä alushousuissa hajuvesipullon vieressä. Parhaillaan supertähti keikkailee Britanniassa.

Nyt 25-vuotias Rihanna on yllättänyt nukkumalla yönsä hotellin edustalle pysäköidyssä keikkabussissa. Kahden maissa yöllä paikalle saapunut laulaja ei astellut sisään hotelliin, vaan sen sijaan nousi bussiin yöksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Rihanna on tehnyt monia erilaisia vaate- ja hiustyylejä suosituiksi. Taannoin neidon lyhyet hiusmallit näkyivät katukuvassa, ja viimeisin kiinnostava tyyli oli toiselta puolelta ajeltu kampaus, jossa osa hiuksista roikkui pitkänä harteilla. Rihanna teki niin ikään esimerkillään todella ylikasvaneesta juurikasvusta muodikasta.