Rihanna tiukassa topissa – miehet saivat kuolaamisen aihetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rihanna nähtiin vastikään Fall-merkin Rogue-hajuveden mainoskuvassa. Poppari riisui itsensä otokseen yläosattomiin ja esiintyi pelkissä alushousuissa hajuvesipullon vieressä. Nyt sama meno jatkuu Lontoon yöelämässä.

Nyt 25-vuotias tähti on keikistellyt Roberto Cavallin liikkeessä shoppailun jälkeen varsin pienissä hepeneissä, jotka eivät liikoja paljasta pintaa peitelleet.

Trendsetterinä Rihanna on tehnyt monia erilaisia vaate- ja hiustyylejä suosituiksi. Taannoin neidon lyhyet hiusmallit näkyivät katukuvassa, ja viimeisin kiinnostava tyyli oli toiselta puolelta ajeltu kampaus, jossa osa hiuksista roikkui pitkänä harteilla. Rihanna teki niin ikään esimerkillään todella ylikasvaneesta juurikasvusta muodikasta.