23-vuotias komediatähti bikinibileissä – ja drinkki maistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiokatsojille brittiläisestä Putoojat-komediasarjasta tutuksi tullut näyttelijätär Emily Atack ei ole urallaan juuri viihdelehdissä paistetellut, mutta viime päivinä hän on herättänyt myös paparazzien huomion.

Emily Atack viettää parhaillaan lomaansa Ibizalla yhdessä ystäviensä kanssa. Viikonloppuna hänet kuvattiin bikinibileissä Ocean’s Beach Clubilla, jossa Emilylle näytti maistuvan drinkit. Vuonna 2011 Emily oli mukana alkoholin vaaroista kertovassa kampanjassa.

23-vuotias Emily Atack on englantilainen näyttelijätär, joka tunnetaan parhaiten komediasarjasta The Inbetweeners, jota on Suomessa esitetty nimellä Putoojat. Lisäksi hän on tähdittänyt myös Blue Murder ja Heartbeat -televisiosarjoissa sekä poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.