Kourtney Kardashian rintaruokki lastaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden lapsen julkkisäiti Kourtney Kardashian synnytti Penelope-tyttären viime kesänä. Neitokainen on sittemmin yrittänyt pudottaa raskauskilojaan, ja saikin karistettua parikymmentä kiloa vartalostaan varsin nopeasti. Nyt hänet on nähty upeissa puuhissa.

Kourtney Kardashian on parhaillaan Penelope-pienokaisensa ja ystäviensä kanssa lomailemassa Miami Beachilla. Siellä neitokainen saatiin ikuistettua harvinaislaatuisiin kuviin, joissa hänet nähdään antamassa tyttärelleen rintaruokintaa julkisella paikalla.

Yhdysvalloissa rintaruokinta on lähes tabu, ja valtaosa julkkisäideistä ei rintaruoki pienokaisiaan. Siksi Kardashian on nyt tehnyt hyvän työn, sillä toivottavasti mahdollisimman monet julkkisten elämää seuraavat äidit ja tulevat äidit ottavat hänestä mallia.

Kourtney on pysytellyt viime aikoina pois julkisuudesta kameroiden seuratessa hänen raskaana olevaa Kim-sisartaan. Kaunottaren laskettu aika on heinäkuussa, jolloin pitäisi tulla maailmaan Kimin ja Kanye Westin esikoislapsi.