Poikabändin tähti osti 1 500 000 dollarin shampanjapullon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen pop-kokoonpano One Direction aloitti hiljattain Yhdysvaltojen kiertueen. Yhtyeen jäsen Liam Payne valitti pojilla olevan turvatoimien takia tylsää kiertuebussissaan. He viihdyttävät itseään Playstationia ja jalkapalloa pelaamalla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt 19-vuotias Liam on todistanut, että hän osaa tarpeen tullen repäistä kunnolla. Nuorukainen oli anteliaalla tuulella tiistaina, kun hän juhli ystävänsä, nigerialaisen muusikon Wizkidin 24-vuotissyntymäpäiviä. Hän osti kaverilleen pullon maailman kalleinta Taste of Diamond -shampanjaa.

Pullon arvo on 1,5 miljoonaa euroa. Mies teki arvo-ostoksensa Lontoon Funky Buddha -yökerhossa, jossa luksussuunnittelija Alexander Amosu nappasi tilanteesta kuvan ja laittoi sen Instagram-blogiinsa. Paynella on ökyilyyn varaa, sillä hän kuuluu bänditovereineen musiikkimaailman parhaiten tienaaviin nuoriin tähtiin. Laulaja tienasi viime vuonna yli 6 miljoonaa euroa.