Skrillexille kävi köpelösti keikalla – sai rajun iskun päähänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elektronisen musiikin tuottaja ja dubstep-artisti Skrillex nauttii parhaillaan suuresta suosiosta. Uutisoimme taannoin, kuinka Skrillexin hiukset syttyivät palamaan hänen juhliessaan 25-vuotissyntymäpäiviään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt mies on saanut kunnon tyrmäyksen lavalla kesken konsertin – ja omasta syystä. Skrillex esiintyi hiljattain Meksikossa, ja nyt YouTubessa leviää keikalta taltioitu video. Lyhyt video näyttää, kuinka mustahiuksinen dubsteppaaja törmää kesken keikan lavaelementtiin ja lentää tärähdyksen voimasta lattialle pahan näköisesti.

Skrillex-esiintyjänimen takaa löytyy losangelesilainen Sonny John Moore. Hänen ensimmäinen My Name Is Skrillex -niminen albumi julkaistiin vuonna 2010. Samana vuonna myöhemmin julkaistu kakksoalbumi Scary Monsters and Nice Sprites oli kuitenkin avain lopulliseen läpimurtoon.