Vanessa Hudgens märkänä huvijahdin kannella – pulahti uimaan Välimereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvien nuorena kaunottarena läpimurtonsa tehnyt Vanessa Hudgens on viime aikoina nähty selvästi rohkeammissa rooleissa, kuten taannoin ensi-iltansa saaneessa Spring Breakers -elokuvassa. Laulajana hän julkaisi äskettäin $$$ex-singlensä.

Viikonloppuna 24-vuotias Vanessa Hudgens kuvattiin Ischian vesillä seilanneen huvijahdin kannella, jossa hän poseerasi ystävänsä kameralle ja pulahti välillä uimaan Välimeren aaltoihin. Lähistöllä väijyneet paparazzit eivät tyttöjen ilonpitoa juuri häirinneet.

Vanessa Hudgens tunnetaan myös Disney-komistus Zac Efronin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen High School Musical -elokuvan koe-esiintymisissä. He seurustelivat viiden vuoden ajan, ja lopulta nuorten tähtien ero tuli faneille yllätyksenä. Nykyään kaunotar seurustelee nuoren näyttelijäkomistuksen Austin Butlerin kanssa.