Ikimuistoinen kosinta muuttui todeksi – koskettava video julkaistiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kosiminen lukeutuu hetkiin, joista halutaan usein tehdä mahdollisimman ikimuistoisia. Matt Hulbert -niminen mies halusikin kosia tyttöystäväänsä tavalla, jota tämä ei tulisi koskaan unohtamaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies sai värvättyä apurikseen Tuho-osasto -televisiosarjan päätähden, sillä näyttelijä Zach Braff auttoi miestä tekemään tyttöystävälleen ikimuistoisen kosintavideon.

Hulbert kertoo kosinnasta tallennetun YouTube-videon yhteydessä, että hän sai menestysnäyttelijän apurikseen lahjoitettuaan rahaa tämän Kickstarter-kampanjaan Wish I Was Here. Vielä erityisemmäksi Braffin osallistumisen kosintaan tekee se, että sekä Matt ja hänen tyttöystävänsä Janice ovat Teho-osaston suuria faneja.

Kosinnasta kuvatulla videolla nähdään, kuinka hämmentynyt Janice katsoo hänelle tehtyä kosintavideota. Kosinnan alussa Zach Braff kysyy Janicelta, voisiko tämä harkita Mattin vaimoksi lupautumista. Tämän jälkeen videolla näytetään tyttöystävän kaukana asuvia sukulaisia, jotka kaikki kehottavat neitokaista sanomaan miehelle kyllä. Koskettavan kosinnan taustalla soi Matt Hulbertin omatekemä kappale.