Kadulla jaettiin aitoa setelirahaa – kukaan ei huolinut!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmiset lataavat päivittäin nettiin erilaisia videoita suorittamistaan piloista. Nyt YouTubesta löytyy hieman erilainen pilavideo, jossa hyväntahtoinen mies haluaa ainoastaan jakaa ohikäveleville ihmisille ilmaista rahaa. Kaupunkilaisten reaktio ilmaiseen käteiseen on yllättävä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ohikulkijat eivät nimittäin halua ottaa amerikkalaismiehen tarjoamaa dollaria vastaan. Moni kääntää nopeasti katseensa poispäin ilmaista rahaa tarjoavasta miehestä. Erään pienen lapsen äiti jopa sanoo lapselleen, ettei tämä saa ottaa miehen tarjoamaa dollaria vastaan.

Kyeessä on Bostonissa Yhdysvalloissa kuvattu video. Kaupungin asukkaat eivät siis mitä ilmeisemmin ole kovinkaan pahasti rahan perään. Erikoista setelintarjoamisvideota on käyty katsomassa jo lähes 600.000 kertaa.