Flopanneen realitysarjan kaunotar juhli näyttävissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen realitytähti Gil O’Toole tuli monille brittikatsojille tutuksi Desperate Scousewives -realitysarjasta, jonka julkkistähtien elämää seurattiin Liverpoolissa. Sarja kuitenkin floppasi pahasti ja lopetettiin ensimmäiseen tuotantokauteen.

Sarjan tähdistä suurin osa katosi julkisuudesta, mutta O’Toolen siskokset jäivät lehtien palstoille. Kerroimme aiemmin kuinka Debbie O’Toole lomailee parhaillaan Ibizalla, ja nyt myös sisko Gil O’Toole on siirtynyt samoille rannoille ja kuvattu nauttimassa juomista bikineissä.

31-vuotias Gil O’Toole yllätti britit maaliskuussa 2013 menemällä naimisiin amerikkalaisen elokuvatuottaja Charley Lodin kanssa jo 24 tuntia ensitapaamisen jälkeen. Häitä juhlittiin Las Vegasissa kosteissa merkeissä.