Tyttöbändin kaunotar jätti rintaliivit kotiin – ja se kyllä huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen The Saturdays -yhtyeen laulajatar Mollie King kertoi vastikään koostetta seksielämästään. Neitokainen kertoi, ettei aio viedä suhdetta fyysiselle tasolle ennen kuin kokee, että hänellä todella klikkaa kaksilahkeisen kanssa.

Taannoin Mollie täytti 26 vuotta ja hän juhlisti ikääntymistään bändikavereidensa seurassa. Eilen kaunotar kuvattiin Lontoossa, jossa hän osallistui AQAQ VIP launch -juhliin näyttävässä punaisessa asussa. Sen alle Mollie ei ollut pukenut lainkaan rintaliivejä, eikä se jäänyt huomaamatta.

Sinkku-Mollien miesmaku on lähes kuninkaallinen, sillä hänen huhuttiin aikaisemmin deittailevan prinssi Harrya. Ystävien ja perheensä seurasta nauttiva kaunotar poseerasi myös naistenlehden kannessa seksikkäässä korsettimekossa.