Uusi kännykkäsovellus jättää seurustelukumppanin puolestasi

Digi Lifestyle · Meri Pulkkinen

Älypuhelimilla on nykypäivänä lukemattomia eri käyttötarkoituksia. Markinnoilla on myös runsaasti erilaisia sovelluksia, joiden tarkoituksena on tehdä älypuhelimen käyttäjän elämästä vielä helpompaa. Nyt eräs uutuussovellus sopii todella laiskalle seurustelijalle.

Kuva: iTunes
Kuva: iTunes

BreakupText-sovellus nimittäin jättää kumppanisi sinun puolestasi. Sovellus tarjoaa monia eri vaihtoehtoja juuri sinun suhteeseesi sopivaksi. Apuväline muun muassa tiedustelee, onko jätettävä puoliso mies vai nainen.

Tämän jälkeen käyttäjä voi valita erilaisia jättämisviestejä kumppanilleen lähetettäväksi. Sovelluksen vaihtoehdoissa on muun muassa ”Menetin mielenkiinnon”, ”Löysin erään toisen” ja hieman tavallisesta poikkeava ”Karhu söi minut”. Huumorimielessä toteutettu applikaatio on ladattavissa iTunesista, ja se sopii iPhone, iPod touch ja iPad -laitteisiin.