Kaikkien aikojen seksikkäin Bond-tyttö bikineissä – tästä kaikki alkoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien eräs ikimuistoisimmista kohtauksista nähtiin, kun Ursula Andress nousi vuonna 1962 vedestä kaikkien aikojen ensimmäisessä James Bond -elokuvassa Tohtori No. Andress nousi klassikkokohtauksessa salaisen agentin eteen merestä beigeissä bikineissä ja sukelluslasit kädessä.

Vielä vuonna 2011 Ursula Andress äänestettiin maailman kaikkien aikojen viiden seksikkäimmän naisen listalle. Vuonna 2009 siihen saakka aktiivisesti julkisuudessa paistatellut Andress kertoi vetäytyvänsä julkisuudesta. Hän kertoi vetäytymisen syyksi sen, että hän ei halua muuttaa ihmisten muistikuvaa hänestä nuorempana.

– 45-vuotiaana oli vielä helppoa, mutta nyt se on käynyt vaikeaksi. Näinä päivinä olen mieluummin pimeässä ja pidän vanhat kuvat etusijalla, tähti kertoi Access Hollywoodin mukaan.

77-vuotias sveitsiläissyntyinen Ursula Andress on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa kaikkien aikojen ensimmäisessä James Bond -elokuvassa Tohtori No. Hänestä tuli bikinikohtauksensa myötä kertaheitolla miljoonien miesten seksisymboli ja todellinen superjulkkis.