Glee-tähti Cory Monteith yritettiin pelastaa – turhaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Glee-nuorisosarjan näyttelijätähti Cory Monteith löydettiin äskettäin kuolleena hotellihuoneestaan Vancouverista, Kanadasta. Mies on nyt päässyt haudan lepoon ruumiinavauksen jälkeen.

Hänen kuolinsyykseen paljastui alkoholin ja huumeidensekainen tappava cocktail. Tähden epäillään ottaneen yliannostuksen vahingossa. Paikalla yksityisissä hautajaisissa olivat tyttöystävä Lea Michele ja Coryn perhe. Isä Joe Monteithia ei jostain syystä kutsuttu paikalle, mistä mies tilitti TMZ-sivustolle.

– Rakastan molempia poikiani, ja tulen ikävoimään Corya erittäin paljon. Olen pahoillani siitä, etten nähnyt häntä viimeistä kertaa ennen kuin hänet tuhkattiin, kertoi isä lehdelle.

Samalla medioihin on levinnyt tieto siitä, että Glee-sarjan näyttelijäkasti olisi yrittänyt väliintuloa Monteithin elämässä ennen tämän kuolemaa. Televisiosarjan ystävät yrittivät puhua miehelle hänen addiktioistaan aiemmin tänä vuonna, ja he rohkaisivat häntä palaamaan takaisin vieroitushoitoon maaliskuussa.

– Siihen ei vastattu vastustuksella. Hän oli aina todella kiitollinen ja tietoinen siitä, kuinka onnekas hän oli. Päätimme auttaa parhaimmalla tavalla ystäväämme. Show’n tarpeet tulivat toisena hänen hyvinvointinsa rinnalla, kertoi lähde lehdelle.

Monteithin näyttelijäystävät onnistuivatkin pitämään ajoittain miehen irti huumausaineista, mutta tähden palatessa takaisin kotikaupunkiinsa Vancouveriin, niitä oli aina tarjolla. Ne myös liittyivät vahvasti hänen elämäntyyliinsä kyseisessä ympäristössä.