Jason Sudeikis ja Olivia Wilde laihdutuskuuristaan: ”Seksiä, seksiä ja seksiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Komediatähti Jason Sudeikis tunnetaan monista tähdittämistään elokuvista, kuten Hall Pass – lupa rellestää, Horrible Bosses ja The Campaign. Mies nähdään seuraavaksi We’re The Millers -elokuvassa Jennifer Anistonin kanssa.

37-vuotias Jason on nyt kertonut parhaimman laihdutusvinkkinsä. Hän nimittäin harrastaa runsaasti seksiä kihlattunsa Olivia Wilden kanssa. Nainen on aiemmin kertonut parin leikittelevän sängyssä kuin kaksi kenialaista maratonjuoksijaa.

– Totuus on, etten herää tuntia aikaisemmin ja lähde kävelemään juoksumatolle. Minulla on paras treenikumppani maailmassa. Ja sen kaltaisiin treeneihin ei vaadita kuntosalin jäsenyyttä, vihjaa Sudeikis Elle-lehdelle.

Tähti on deittaillut näyttelijätär Olivia Wildea vuoden 2011 marraskuusta lähtien. Pari ilmoitti tämän vuoden alussa kihlauksestaan. He aikovat mennä naimisiin New Yorkissa ensi keväänä.