Mies yritti ryöstää 96-vuotiaan mummon – valitsi väärän uhrin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Otsikoihin nousee aina välillä valitettavia uutisia ryöstöistä, joissa ei olla vältytty henkilövahingoilta. Nyt maailmalla ilahduttaa raikas poikkeustapaus, jossa ryöstöä yrittänyt rikollinen ei ymmärtänyt ollenkaan, mitä hänellä oli vastassaan.

Mies joutui nimittäin kohtaamaan 96-vuotiaan teräsvanhuksen. Naamioitunut ryöstäjä oli saapunut veistä heilutellen Margaretta Wolf -nimisen amerikkalaisnaisen omistamaan kauppaan ja vaatinut rahoja kassasta, WAOW uutisoi. Marshfieldissä Wisconsinissä sattunut välikohtaus ei kuitenkaan päättynyt aivan niin kuin olisi saattanut odottaa.

Ruokakauppaa jo yli 50 vuoden ajan pyörittäneellä Wolfilla ei nimittäin ollut aikomustakaan antaa miehelle rahoja. Saatuaan kieltävän vastauksen käskyynsä, ryöstäjä oli vaatinut, että vanhus kävelee kaupan takaosaan. Seniori ei ollut suostunut tähänkään.

Rikollinen oli tässä vaiheessa turhautunut, ja iskenut tiskiin taskuveitsensä pelottelutaktiikkaa yrittäen. Wolf hoiti tilanteen kunnialla kotiin ilmoittamalla miehelle, että hän voi vain nappia painamalla saada jonkun paikalle. Ryöstäjä oli katsellut ympärilleen, huomannut katossa olleen turvakameran ja juossut ulos ovesta. Miestä ei vielä olla saatu kiinni.

– Mitä sanoisin hänelle? Sanoisin, että sinulle on joitakin rangaistuksia tulossa, ja ne tulevat olemaan hieman muutakin kuin vain lattian pesemistä, Margaretta Wolf lähettää terveisensä rikolliselle WAOW:n kautta.