Nainen taltutti ryöstäjät Guitar Hero -ohjaimella: ”Käskin painua helvettiin”

Digi Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Joskus ihminen joutuu keskelle yllättävää tilannetta, jos hänen pitää esimerkiksi kauppareissulla todistaa liikkeen ryöstöä. Välillä tavallisten ihmisten rohkeus ja neuvokkuus on aivan omaa luokkaansa.

Nyt Indianan Fort Waynessa asuva Melinda Walker toimi esimerkillisesti ryöstötilanteessa, kun kolme miestä murtautui sisään hänen kotiinsa naisen ollessa siellä viisivuotiaan lapsenlapsensa kanssa. Varkaat halusivat naiselta käteistä ja television. Tunkeilijat väittivät pitävänsä asetta mukanaan.

Kun Walker ei kuitenkaan sellaista heillä nähnyt, nainen päätti toimia. Hän poimi maasta Guitar Hero -peliohjaimen ja käski miesten lähteä pois talostaan. Hän hakkasi ryöstäjiä kitaranmuotoisella ohjaimella ja työnsi yhden suunsoittajan alas portailta. Lopulta varastrio pakeni ärhäkän naisen kotoa ilman saalista.

– Käskin heidän painua helvettiin talostani. Huusin, että häipykää kodistani, ja hakkasin yhtä heistä. En ole ehkä voimakas nainen, mutta minun tavaroihini ei kosketa, kertoi Melinda Walker WANE-sivustolle.