Brad Pitt harjoittelee panssarivaunuilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä Brad Pitt tähdittää parhaillaan ensi-iltansa äskettäin saanutta World War Z -elokuvaa. Nyt mies on saanut roolin Fury-elokuvasta, joka sijoittuu toiseen maailmansotaan. Sotasankaria esittävä Pitt on joutunut sotilaalliseen koulutukseen roolinsa takia.

Angelina Jolien vihille pian vievä Brad Pitt nimittäin kertoi, että jotta sotaelokuvan panssarivaunukohtaukset olisivat mahdollisimman realistisia, joutuu hän opettelemaan tankin ajamista myös tosielämässä.

Nyt kuvissa nähdään Pitt osallistumassa armeijan leireille äärimmäisiä harjoituksia ja taitojen kerryttämisiä varten. Kurssit järjestetään Englannissa ja Saksassa. Fury-elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2014 ja sen kuvaukset aloitetaan tämän vuoden syyskuussa. Elokuvan ohjaa David Ayer ja toisessa pääosassa nähdään nuori näyttelijäkomistus Shia LaBeouf.