Paris Hilton rannalla – nämä muodot ovat takuulla luomut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismiljonääri Paris Hilton on viime aikoina viettänyt rakkaansa River Vilperin kanssa aikaa Malibun rannalla. Viime vuonna viihdelehdissä äimisteltiin paparazzikuvia, joissa superjulkkiksen muotojen koko tuntui muuttuvan lähes joka viikko. Sittemmin syyksi paljastuivat push up -liivit.

32-vuotias Paris Hilton on ollut vuosien varrella usein silikoniepäilyjen kohteena, mutta eilen Malibun rannalla ikuistetut valokuva osoittavat, että Hiltonilla tuskin on keinotekoista täytettä rintamuksessaan. Hänet kuvattiin viettämässä vapaapäivää rannalla yhdessä ystäviensä ja River Viiperin kanssa.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.