Tiffany Stanley riisui yläosansa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset ja brittiläiset televisiotähdet ovat yleensä suoraan maailmanlaajuisesti tunnetuja, koska maiden markkinat ovat niin suuret. Monissa pienemmissä maissa on sen sijaan lukemattomia suosikkitähtiä, joita ei muissa maissa tunnisteta välttämättä lainkaan – ainakaan vielä.

Eräs Irlannin omista julkkiksista on televisiotähti Tiffany Stanley, jota ei ainakaan vielä tunneta kovinkaan laajasti muualla maailmassa. Kaunotar on nyt suunnannut Yhdysvaltoihin, jossa paparazzit ovat ikuistaneet hänet rannalla irlantilaisten miesten iloksi. Los Angelesin rannalla kuvattu Tiffany on paikalla koe-esiintymisten merkeissä, koska hän yrittää saada jalansijaa Hollywoodissa.

Irlantilainen Tiffany Stanley tunnetaan kotimaassaan parhaiten RTE-kanavalla esitettävän Republic of Telly -ohjelman tähtenä. Aiemmin hän on kuitenkin ollut mukana monissa muissakin televisiosarjoissa, kuten ICA Bootcamp, Ireland AM ja Xpose sekä elokuvassa Honeymoon for One.