Britney Spears teki paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, kuinka maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi nimetty Britney Spears palasi pitkästä aikaa studiolle. Popin kuningatar päätti rikkoa laulutaukonsa Smurffit-kappaleella, josta julkaistiin myös kyseenalaista huomiota herättänyt musiikkivideo.

Eilen Britney Spears kuvattiin pitkästä aikaa julkkisjuhlien punaisella matolla, kun hän osallistui Smurffit 2 -elokuvan ensi-iltaan Los Angelesissa sijaitsevassa Regency Village -teatterissa. Pääosaan nousivat popparin ja hänen poikiensa sijaan Britneyn asuvalinnan antava kaula-aukko.

Britneyn musiikkiura on taas saanut tuulta alleen, sillä laulajatar paljasti äskettäin julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana. Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. 31-vuotias laulajatar tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa.