Fanien villit fantasiat: One Direction homo-orgioissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokainen suuri idoli saa kokea jossain vaiheessa uraansa sen, miltä tuntuu joutua fanitarinoiden kohteeksi. Nyt One Direction -yhtyeen pojat ovat päätyneet homofantasioiden keskiöön.

Fanit ovat antaneet mielikuvituksensa villiintyä ja tuloksena on verkossa levinneitä seksikertomuksia. Liam, Zayn, Harry, Niall ja Louis pääsevät kokeilemaan uusimmissa fanien kirjoituksissa poikarakkautta. Uskomattomimmissa nettitarinoissa popparit pitävät keskenän orgioita.

Joissain tarinoissa keskitytään sen sijaan Harry Stylesin ja Louis Tomlinsonin kuvitteelliseen homosuhteeseen. Tomlinson kertoi äskettäin, että fanien mielikuvitus vaikuttaa oikeasti tähtien väliseen suhteeseen.

– Se vaikuttaa siihen, miten minä ja Harry käyttäydymme julkisesti. Haluamme vitsailla, mutta kaikista teoistamme syntyy erilainen juoru, kertoi mies The Sun -lehdelle.

Taannoin Harry Styles paljasti One Directionin tappavan aikaansa keikkabussissaan naisellisin keinoin. Pojat katselevat nimittäin televisiosta Sinkkuelämää-sarjaa ollessaan tylsistyneitä. Tähdet kertovat jääneensä ohjelmaan koukkuun.