Cory Monteithin kuolema sekoitti pakan – Glee-sarjan tuotantokausi viivästyy

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun Glee-nuorisosarjan kuviot menivät uusiksi sen päätähden Cory Monteithin äkillisen kuoleman takia. Ohjelman tuottajat aikovat palkata 31-vuotiaana yliannostukseen menehtyneen miehen tilalle kaksi uutta näyttelijää.

Nyt Glee-sarjan faneille on tiedossa harmittavia uutisia, sillä Fox-kanavan uutisten mukaan ohjelman viidennen tuotantokauden julkaiseminen viivästyy. Pitkästä odotusajasta ei kuitenkaan ole kyse, koska ohjelman alkamista venytettiin viikolla. Uusi julkaisupäivä on 26. syyskuuta.

Ohjelman tuottajat eivät ole vielä paljastaneet, kuinka he aikovat käsitellä sarjassa Cory Monteithin Finn-hahmon äkillistä poistumista. Edesmennyt tähti esitti sarjassa urheilijakomistusta ja kuoron jäsentä Finn Hudsonia.