Carla ja Melissa Howe juhlivat Playboy-kartanossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläiset kaksossiskokset Carla ja Melissa Howe ovat tulleet kotimaassaan tunnetuksi lähinnä seksisuhteiden merkeissä, sillä molemmat ovat kaataneet sänkyynsä tunnettuja jalkapallotähtiä. Molemmat ovat poseeranneet Playboyn sivuilla.

Siskoksista enemmän huomiota saanut Carla Howe poseerasi eilen maineikkaassa Playboy-kartanossa yhdessä siskonsa Melissan ja Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa. Carlan huhutaan parhaillaan seurustelevan The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin kanssa.

22-vuotias Carla Howe on Playboy-mallikaunotar, joka nousi kohuotsikoihin harrastettuaan seksiä naimisissa olevan jalkapallotähti Patrice Even kanssa pariisilaisessa hotellissa. Howen samanikäinen kaksossisko Melissa Howe nousi niin ikään otsikoihin harrastettuaan seksiä jalkapallotähden kanssa, kun hän paljasti olleensa seksisuhteessa Ashleyn Colen kanssa.