Selena Gomez tapasi leffatähden – kiljaisi ja juoksi pakoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Usein saatetaan unohtaa, että Justin Bieberin kanssa on-off -suhteessa ollut Selena Gomez on itsekin menestynyt poptähti. Äskettäin täysi-ikäisyyden, eli 21 vuotta, saavuttanut neitokainen, on paljastanut ihailevansa suuresti myös toista Hollywoodin tähteä.

Femail First paljasti, että Selena Gomezille oli käynyt hiljattain nolosti, kun nuori nainen oli tavannut yhden maailman kuolatuimmista näyttelijämiehistä. Selena oli nimittäin kävellyt suoraan Bradley Cooperia kohti, kunnes hän oli omien sanojensa mukaan sokaistunut komistuksen ulkonäöstä niin paljon, että kiljaisi ja juoksi teinityttösen tavoin karkuun.

Selena sai kuitenkin sitä ennen sanottua miehelle, että on hänen suuri fani. Naiselle kävi hieman samankaltainen episodi taannoin Frendit-sarjan näyttelijä Jennifer Anistonin kanssa. Selena Gomez suunnittelee parhaillaan Stars Dance -nimistä maailmankiertuettaan.

Selena Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa. Musiikillinen ura käynnistyi vuonna 2006 Brain Zapped -elokuvan tunnuskappaleella. Neitokainen muistetaan etenkin myrskyisästä suhteestaan kanadalaiseen Justin Bieberiin, ja äskettäin Selena tunnusti, että poppari on hänen elämänsä mies.