Rannikkovartiosto pelasti poptähden merellä – vaaratilanne valasretkellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Destiny’s Child -yhtyeestä tutuksi tullut poppari Kelly Rowland on kerännyt viime aikoina huomiota Dirty Laundry -kappaleellaan. 32-vuotias neitokainen onnistuu päätymään huomiota herättäviin tilanteisiin myös vapaa-ajallaan.

Nyt Kelly oli ystäviensä seurassa valasretkellä Cape Codin niemellä. Poppari joutui vuokratulla veneellä seilatessaan vaaratilanteeseen, kun kova tuuli vaikeutti veneen liikkumista merellä. Kaiken onneksi viiden hengen joukko sai yhteyden rannikkovartiostoon ja pääsi lopulta takaisin maihin Provincetowniin.

– Kaikki olivat märkiä ja väsyneitä – ja luultavasti merisairaita – mutta muuten vahingoittumattomia, kertoi lähde Wicked Local -sivustolle.

Dirty Laundry -kappaleen suuri kohu johtui siitä, että Kellyn uskotaan kirjoittaneen siinä ystävästään Beyonce Knowlesista. Poppari tunnusti lyriikoissa olevansa kateellinen entiselle bänditoverille. Myöhemmin tähti pyörsi tämän totuuden ja väitti olevansa onnellinen naisen menestyksestä.