Nainen hukkasi arvosormuksensa rannalle – harvinainen onnenpotku seurasi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kesäisillä rantareisuilla matkan varrelle saattaa jäädä yhtä sun toista. Nyt otsikoihin on noussut eräs brittinainen, joka onnistui aviomiehensä harmiksi hukkaamaan kihla- ja vihkisormuksensa paikalliselle rannalle. Tarinalla oli kuitenkin yllättäen onnellinen loppu.

Laura Curry onnistui nimittäin löytämään 3.000 punnan, eli noin 3.500 euron arvoiset sormuksensa kaksi päivää myöhemmin. Daily Mail -lehti kertoo, että arvokkaat korut hävisivät Poldhu Coven rannalla Cornwallissa. Curry oli ottanut sormukset pois sormestaan laittaakseen lapsillensa aurinkorasvaa.

Nainen huomasi sormusten puuttumisen jo lähdettyään rannalta. Brittineitokainen palasi rannalle, muttei kuitenkaan löytänyt enää sormuksiaan. Niinpä Curry joutui palaamaan kotiin Paul-miehensä luokse ilman kihla- ja vihkisormuksiaan.

Aviomies oli tilanteesta luonnollisesti hieman kärmeissään. Pariskunta pääsi palaamaan kyseiselle rannalle vasta kaksi päivää ensimmäisen rantareissun jälkeen metallinpaljastimien kanssa varusteltuina. Molempien yllätykseksi nainen huomasi toisen sormuksistansa heti saavuttuaan rannalle. Toinen sormuksista löytyi tuntia myöhemmin.

– Kuka tahansa olisi voinut poimia ne hiekasta tai nousuvesi ja aallot olisivat voineet viedä ne mennessään tai jopa peittää ne kokonaan. Tämä on upea lopputulos, onnellinen Laura Curry kertoo Daily Mailille.