Nainen osti kaksi iPhonea 1 500 dollarilla – sai kaksi omenaa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Applen iPhone-älypuhelimen eri versiot ovat nousseet viime vuosina maailman suosituimpien puhelimien kärkeen. Eräs 21-vuotias australialaisnainen halusi myös tilata itselleen iPhone-puhelimia. Neitokainen julkaisi ostohaluistaan kertovan netti-ilmoituksen.

Eräs nainen vastasi nopeasti australialaisnaisen ilmoitukseen sanomalla, että hänellä on kaksi Applea myytävänä. Ilmoituksen laittanut neitokainen tapasi myyjän brisbanelaisessa McDonald’sissa. Quest-lehden mukaan ostaja maksoi naiselle käteisenä 1.500 Australian dollaria kahta iPhone-laatikkoa vastaan.

Summa vastaa hieman yli tuhatta euroa. 21-vuotias nainen ei kuitenkaan ymmärtänyt tarkastaa ostamiensa laatikoiden sisältöjä ostotapahtuman yhteydessä. Palattuaan kotiin neitokainen nimittäin huomasi maksaneensa sievoisen summan kahdesta syötävästä omenasta. Paikallisen poliisin Jess Hopkin on varoittanut netin välityksellä suoritettavista kaupoista.

– Jos joku vaikuttaa olevan liian hyvää ollakseen totta, se todennäköisesti on. Se on todella vain maalaisjärkeä, Jess Hopkin selittää lehdelle.